OVER ONS

KNK bestaat uit een team van ervaren coaches & behandelaars. De coaches hebben ervaring met kanker, gedegen specifieke kennis en begrip van kanker en het moeizame hersteltraject in al z’n aspecten.

Naast onze vaste coaches en behandelaars, bestaat ons team uit een breed scala aan professionals. Zo kunnen je we met alle aspecten van herstel goed op weg helpen.

Ook voor werkgevers is KNK een partner op het gebied van ernstige ziekte op de werkvloer. Hoe ga je hier als werkgever mee om? Welke steun kun je bieden?

Kracht na Kanker vraagt aandacht voor Wereldkankerdag

HET TEAM

Ons team bestaat uit:

  • Specifiek opgeleide coaches
  • Osteopaten
  • Emotietherapeuten
  • HR-adviseur
  • Voedingsdeskundige
Bianca Kracht na Kanker

Bianca van Dalen, doorbraakcoach

Ik ben Bianca van Dalen. Ik werk sinds begin 2018 als mentale doorbraak coach bij Unlimited People en sinds oktober voor het programma Kracht na kanker. Ik geloof erin dat ieder mens vanuit zijn innerlijk kracht vrij kan denken, voelen en doen wat goed is voor hen zelf. Toen ik zelf getroffen werd door borstkanker in 2018, was ik ervan overtuigd dat ik mijn leven zonder angst en wanhoop weer kon oppakken na mijn behandelingen.

Natuurlijk stond mijn wereld even stil na de diagnose en kwamen er angstige gedachten: wat nu? Kan ik mijn lichaam voortaan nog vertrouwen?

Hoe groot is de kans dat het weer terug komt? Ik heb in een programma bij Unlimited People geleerd hoe ik vanuit mijn innerlijke kracht mijn leven vrij en onbegrensd kan leven. Ik ben daarom nu heel dankbaar dat ik samen met mijn collega’s mensen tijdens of na hun diagnose kanker met veel liefde mag begeleiden om uit het ‘zwarte gat’ te komen en ze in hun kracht te zetten.

Ik kom dagelijks graag mijn bed uit om in liefdevolle verbinding met mensen samen te bewerkstelligen dat zij hun leven na kanker weer voort kunnen zetten. Juist omdat ik mij goed kan inleven hoe de diagnose kanker je wereld op zijn kop kan zetten. Niet alleen voor jezelf, maar ook binnen het gezin, op het werk en hoe het de intimiteit in een relatie kan beïnvloeden.

Jorien Knevel Kracht na Kanker

Jorien Knevel, Doorbraakcoach en manager Kracht na kanker

Als de persoonlijke coördinator sta ik in het hele programma van begin tot het einde voor onze cliënten klaar. Het is heel mooi en dankbaar om te zien dat onze holistische aanpak – fysiek, emotioneel en mentaal – zó’n verschil kan maken bij mensen. Mensen die in een zwart gat belanden na de oncologische behandelingen. Die verder willen maar zich niet meer de oude voelen. Om dan bij te kunnen dragen aan echt en duurzaam herstel, mensen weer te zien stralen en vanuit hoop en een nieuw perspectief te zien handelen.. dat is fantastisch en zorgt dat ik elke dag vol vuur aan Kracht na kanker werk. Mijn drijfveer is dat je als mens na kanker weer een leven vol zin kunt vormgeven. In de betekenis van zingeving natuurlijk, en ook als zín  – weer zin in de dag, en in de toekomst.

Wil je meer weten over het programma? Een vrijblijvende intake plannen?
Dan kun je altijd contact met me opnemen.

Book your tickets