OVER ONS

KNK bestaat uit een team van ervaren coaches & behandelaars. De coaches hebben ervaring met kanker, gedegen specifieke kennis en begrip van kanker en het moeizame hersteltraject in al z’n aspecten.

Naast onze vaste coaches en behandelaars, bestaat ons team uit een breed scala aan professionals. Zo kunnen je we met alle aspecten van herstel goed op weg helpen.

Ook voor werkgevers is KNK een partner op het gebied van ernstige ziekte op de werkvloer. Hoe ga je hier als werkgever mee om? Welke steun kun je bieden?

Kracht na Kanker vraagt aandacht voor Wereldkankerdag

HET TEAM

Ons team bestaat uit:

  • Specifiek opgeleide coaches
  • Osteopaten
  • Emotietherapeuten
  • HR-adviseur
  • Voedingsdeskundige

Yolan Biemans, emotietherapeut

Door verschillende ervaringen uit mijn jeugd, ben ik erachter gekomen dat ik voel wat er zich in andere mensen afspeelt en hoe hun stemmingen zijn. Mijn passie en missie is het coachen en helpen van mensen op emotioneel vlak.
We ervaren hoe ingrijpende zaken, zoals onverwerkte verliezen, pijn of trauma’s uit onze jeugd, onbeantwoorde liefdes of oorlogshistorie en ziekten – doorwerken in ons leven. Daar waar we elke dag bewust of onbewust mee stoeien.

Door een dieper contact te maken met je onbewuste, het zichtbaar maken en erkennen hoe jij bent verbonden met je onderliggende patronen /trauma’s en pijn, ga je je klachten of problemen beter leren begrijpen, verbanden zien en inzicht krijgen. Dan ontstaat er ruimte voor verandering, los laten of acceptatie. Dat zijn levens-veranderende processen. Daar word je weer een blij mens van en ik ook. Ik ben dankbaar jou daarbij te mogen begeleiden.

Bianca van Dalen, doorbraakcoach

Ik ben Bianca van Dalen. Ik werk sinds begin 2018 als mentale doorbraak coach bij Unlimited People en sinds oktober voor het programma Kracht na kanker. Ik geloof erin dat ieder mens vanuit zijn innerlijk kracht vrij kan denken, voelen en doen wat goed is voor hen zelf. Toen ik zelf getroffen werd door borstkanker in 2018, was ik ervan overtuigd dat ik mijn leven zonder angst en wanhoop weer kon oppakken na mijn behandelingen.

Natuurlijk stond mijn wereld even stil na de diagnose en kwamen er angstige gedachten: wat nu? Kan ik mijn lichaam voortaan nog vertrouwen?

Hoe groot is de kans dat het weer terug komt? Ik heb in een programma bij Unlimited People geleerd hoe ik vanuit mijn innerlijke kracht mijn leven vrij en onbegrensd kan leven. Ik ben daarom nu heel dankbaar dat ik samen met mijn collega’s mensen tijdens of na hun diagnose kanker met veel liefde mag begeleiden om uit het ‘zwarte gat’ te komen en ze in hun kracht te zetten.

Ik kom dagelijks graag mijn bed uit om in liefdevolle verbinding met mensen samen te bewerkstelligen dat zij hun leven na kanker weer voort kunnen zetten. Juist omdat ik mij goed kan inleven hoe de diagnose kanker je wereld op zijn kop kan zetten. Niet alleen voor jezelf, maar ook binnen het gezin, op het werk en hoe het de intimiteit in een relatie kan beïnvloeden.

Manon de Haan, doorbraakcoach

Na een studie in oa HR, communicatie en filosofie, heb ik prachtige kansen gekregen in mijn leven om mensen te ondersteunen en te coachen in communicatie, presentatie, omgaan met de media, teambuilding en werken aan persoonlijk leiderschap. Vanuit deze functie heb ik veel mogen reizen en ook op internationaal vlak verdieping ervaren in diverse culturen, met name Engelstalige.

Na een vol en fascinerend leven ben ik neergestreken in het Noorden van Nederland. De opleiding tot doorbraakcoach bij Unlimited People heeft voor mij alle puzzelstukjes op zijn plaats doen vallen en me gevormd tot volwaardig coach. Ik help je helderheid te scheppen in de gedachten, gevoelens en ervaringen die jou belemmeren of je laten vastlopen en laat je ervaren hoe het is om jouw beste leven te leven. Met toewijding, doortastendheid én een vleugje humor. Je bent van harte welkom.

Annelies Hofstee, osteopaat

Gezondheid heeft me altijd gefascineerd. Na een jaar psychologie en 4 jaar fysiotherapie ben ik osteopathie gaan studeren in België. Waar ik leerde kijken naar de mens in zijn geheel, meer oorzakelijk te behandelen en naar de gezondheid te gaan.

Als mens zijn we continue in beweging, willekeurig en onwillekeurig. Is er een stagnatie in de bewegelijkheid door invloeden van buitenaf of binnenuit door b.v. ziekte, een operatie of stress, enz. dan kunnen er klachten ontstaan.

Door het lichaam met zachte handgrepen te behandelen, gaat de spanning die er zit ontspannen, de beweging wordt beter. Ons zenuwstelsel komt tot rust, onze organen en het afweersysteem gaan beter functioneren, de circulatie verbetert en het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd. De gezondheid is aan het werk, er is heling.
Dankbaar ben ik voor dit mooie beroep.

Katrien Visser, emotietherapeut

Mensen zijn mijn passie. Ik zie graag dat mensen zich goed voelen en vrij om zichzelf te zijn. Al jaren werk ik als life- en doorbraakcoach en voor Unlimited People als emotie-coach. Daarbij zie ik hoe belangrijk een gezonde emotionele huishouding is. Het zorgt ervoor dat je in balans bent.

Bij UP hebben we een mooie en doeltreffende methode om je emotioneel gezond te krijgen en verborgen saboteurs die jou in je oude patroon houden, los te laten. Het is een misvatting dat, wat we in de volksmond ‘onze rugzak’ noemen, ook ons hele leven moeten meedragen. Op een eenvoudige en efficiënte manier wordt in de emotie-coachsessie ‘oud zeer’ alsnog verwerkt en losgelaten. Dat schept ruimte, rust, daar word je blij van en het resultaat is duurzaam.
Jou begeleiden bij het loslaten van stress, onrust en weerstand maakt mijn werk super de moeite waard.

Emotional well-being is the key for a happy life!

 

Book your tickets