OVER ONS

KNK bestaat uit een team van ervaren coaches & behandelaars. De coaches hebben ervaring met kanker, gedegen specifieke kennis en begrip van kanker en het moeizame hersteltraject in al z’n aspecten.

Naast onze vaste coaches en behandelaars, bestaat ons team uit een breed scala aan professionals. Zo kunnen je we met alle aspecten van herstel goed op weg helpen.

Ook voor werkgevers is KNK een partner op het gebied van ernstige ziekte op de werkvloer. Hoe ga je hier als werkgever mee om? Welke steun kun je bieden?

Kracht na Kanker vraagt aandacht voor Wereldkankerdag

HET TEAM

Ons team bestaat uit:

  • Specifiek opgeleide coaches
  • Osteopaten
  • Emotietherapeuten
  • HR-adviseur
  • Voedingsdeskundige

Bianca van Dalen, doorbraakcoach

Ik ben Bianca van Dalen. Ik werk sinds begin 2018 als mentale doorbraak coach bij Unlimited People en sinds oktober voor het programma Kracht na kanker. Ik geloof erin dat ieder mens vanuit zijn innerlijk kracht vrij kan denken, voelen en doen wat goed is voor hen zelf. Toen ik zelf getroffen werd door borstkanker in 2018, was ik ervan overtuigd dat ik mijn leven zonder angst en wanhoop weer kon oppakken na mijn behandelingen.

Natuurlijk stond mijn wereld even stil na de diagnose en kwamen er angstige gedachten: wat nu? Kan ik mijn lichaam voortaan nog vertrouwen?

Hoe groot is de kans dat het weer terug komt? Ik heb in een programma bij Unlimited People geleerd hoe ik vanuit mijn innerlijke kracht mijn leven vrij en onbegrensd kan leven. Ik ben daarom nu heel dankbaar dat ik samen met mijn collega’s mensen tijdens of na hun diagnose kanker met veel liefde mag begeleiden om uit het ‘zwarte gat’ te komen en ze in hun kracht te zetten.

Ik kom dagelijks graag mijn bed uit om in liefdevolle verbinding met mensen samen te bewerkstelligen dat zij hun leven na kanker weer voort kunnen zetten. Juist omdat ik mij goed kan inleven hoe de diagnose kanker je wereld op zijn kop kan zetten. Niet alleen voor jezelf, maar ook binnen het gezin, op het werk en hoe het de intimiteit in een relatie kan beïnvloeden.

Katrien Visser, emotietherapeut

Mensen zijn mijn passie. Ik zie graag dat mensen zich goed voelen en vrij om zichzelf te zijn. Al jaren werk ik als life- en doorbraakcoach en voor Unlimited People als emotie-coach. Daarbij zie ik hoe belangrijk een gezonde emotionele huishouding is. Het zorgt ervoor dat je in balans bent.

Bij UP hebben we een mooie en doeltreffende methode om je emotioneel gezond te krijgen en verborgen saboteurs die jou in je oude patroon houden, los te laten. Het is een misvatting dat, wat we in de volksmond ‘onze rugzak’ noemen, ook ons hele leven moeten meedragen. Op een eenvoudige en efficiënte manier wordt in de emotie-coachsessie ‘oud zeer’ alsnog verwerkt en losgelaten. Dat schept ruimte, rust, daar word je blij van en het resultaat is duurzaam.
Jou begeleiden bij het loslaten van stress, onrust en weerstand maakt mijn werk super de moeite waard.

Emotional well-being is the key for a happy life!

 

Book your tickets