HERKEN JE HET?

  • Je hebt een medewerker die worstelt met (de gevolgen van) kanker.
  • Je weet niet goed hoe je kunt helpen, en dat wil je wel graag.
  • Er is een impact van de ziekte/uitval op de werkvloer, collega’s voelen zich betrokken.
  • Je werknemer functioneert nog niet op zijn/haar oude kracht.

Hoe ga je om met ernstige ziekte en verlies op de werkvloer? Wij begrijpen wat er speelt en kennen de uitdagingen waar je als leidinggevende en werkgever voor staat.

Wij helpen je verder. Dat geeft rust en houvast.

Wij zijn expert in het herstel na kanker in al z’n aspecten: fysiek, emotioneel en mentaal. We helpen je medewerker met écht herstel, om uiteindelijk weer krachtig, gelukkig en effectief zijn.

En we ondersteunen jou als werkgever vanuit onze expertise. Met één of meerdere coachingsgesprekken, een workshop voor MT of het team, of een andere oplossing die bij jouw situatie past. Neem contact met ons op om kennis te maken en kosteloos de mogelijkheden te bespreken.

MANAGEMENT COACHING

Als leidinggevende je hart luchten, en dan met een warme, professionele expert richting bepalen. Welke keuzes maak je? En hoe communiceer je daarover?

Je wilt zorgvuldig handelen, met aandacht voor de mens. En de belangen van de werknemer, het team en je organisatie zo goed mogelijk behartigen.

In één of meerdere gesprekken helpen wij je op weg in een situatie die vaak nieuw en altijd emotioneel beladen is.

WORKSHOPS

Hoe ga je om met ziekte en verlies op de werkvloer? Hoe werkt een herstelproces na kanker? Hoe communiceer je over kwetsbare onderwerpen met elkaar? Wat zijn de mogelijkheden om je collega of werknemer te steunen en hoe ga je om met de impact op het team?

Deze vragen komen aan bod in onze workshops, voor managers en voor teams onderling. Elke workshop is maatwerk die aansluit op de realiteit en uitdagingen in jullie specifieke context. Zo kom je met elkaar tot inzicht, delen met elkaar, en concrete handvatten om op een goede manier met deze situatie om te gaan.

1 OP 1 HERSTELTRAJECTEN

Met het 1 op 1 hersteltraject nemen we je werknemer aan de hand bij herstel.

  • Met de emotietherapeut verwerk en ontlaad de vastgezette emoties rondom het ziekte- en herstelproces.
  • De osteopaat brengt het lichaam tot rust, helpt het herstel van energiesysteem en lost blokkades en pijn in het lichaam op.
  • Met de mentale coach start het vormgeven van het leven waarin er vanuit vrijheid keuzes gemaakt worden.

 

In het Kracht na Kanker 1 op 1 traject is ook ruimte voor gesprekken met partner en andere belangrijke personen.

Book your tickets