Persbericht Herstellen na kanker

herstellen na kanker

Je borstkankerbehandeling is voorbij, maar waar blijft je herstel?

Zo voorkom je dat je in een ‘zwart gat’ terechtkomt.

“Herstellen na kanker was af en toe een onbegrijpelijk proces. Achteraf gezien was het misschien nog wel zwaarder dan de operaties, bestralingen en chemo’s bij elkaar. Het duurde in ieder geval veel langer.”
Oktober. Borstkankermaand. Met dit jaar als thema ‘borstkanker heeft veel gezichten’. Een nog te vaak onderbelicht aspect is je leven ná de behandeling. Kracht na Kanker biedt een nieuw programma om je juist dan weer in balans te brengen: emotioneel, mentaal en fysiek.

Het zwarte gat na kanker

Tijdens het medische traject draait alles om jou: je wordt met zorg omringd en voelt je veilig. Daarna gaat iedereen al snel weer over tot de orde van de dag terwijl jij je meestal nog geen raad weet met jezelf, je lichaam en je leven. Het voor velen zeer herkenbare filmpje het zwarte gat illustreert goed hoe eenzaam en zwaar dat kan voelen.
Hoe bouw je jezelf en je leven weer op na deze zware klap voor je systeem en hoe zorg je dat je écht herstelt en niet alleen probeert om krampachtig weer ‘de oude’ te worden?
Je hoeft het écht niet alleen te doen: Kracht na Kanker is speciaal voor jou ontwikkeld. Samen brengen we in kaart wat jij nodig hebt om weer een stevige balans te vinden.

Emotioneel, mentaal en fysiek

Het bijzondere van de Kracht na Kanker-aanpak zit in het bekijken en behandelen van jou als geheel:
1. Emotioneel – met de emotietherapeut verwerk en ontlaad je de vastgezette emoties rondom het ziekte- en herstelproces.
2. Mentaal – met de mentale coach ga je jouw toekomst vormgeven waarin je vanuit je vrije zelf keuzes kunt maken.
3. Fysiek – de osteopaat brengt je lichaam tot rust, helpt het herstel van je energiesysteem en lost blokkades en pijn op.
Ons team bestaat uit ervaren coaches & behandelaars. Ze hebben ervaring met kanker, gedegen specifieke kennis en begrip van kanker en het moeizame hersteltraject in al z’n aspecten.

Kun je hulp gebruiken bij je herstel?

• Snelle intake – binnen 3 dagen kun je terecht
• Alles onder één dak – alle aspecten van je herstel in dezelfde, fijne omgeving
• Persoonlijke aandacht: één contactpersoon die je het hele traject bijstaat
• Klanttevredenheid: gemiddeld 8,2.
Neem direct contact op voor meer informatie over herstellen na kanker. We beantwoorden graag alle mogelijke vragen in een persoonlijk gesprek.

Print your tickets