Aandacht voor psychosociale gevolgen van kanker

inspiratiesessie Kracht na Kanker | Aandacht psychosociale gevolgen van kanker | Wereldkankerdag

4 februari is Wereldkankerdag en staan we wereldwijd stil bij kanker. Een ziekte waar 1 op de 3 Nederlanders op een zeker moment mee te maken krijgt. Dit jaar is er bijzondere aandacht voor kanker in coronatijd. Juist nu is het belangrijk dat we oog blijven houden voor de impact van kanker. En dat mensen met kanker en hun naasten de weg weten te vinden naar coronaproof zorg en ondersteuning. Wij stimuleren dit met een gratis Kracht na Kanker inspiratiesessie.

Gelukkig voelen na kanker

Vaak lopen mensen van wiens oncologisch traject beëindigd is, zonder begeleiding nog lange tijd – of soms zelfs hun leven lang – onnodig door met de psychosociale gevolgen van de ziekte en de behandeling. Het herstel van kanker ná het medische traject wordt te vaak onderschat: door de werknemer zelf en door de omgeving. Mensen willen de draad van hun oude leven oppakken, maar hebben tegelijkertijd emotioneel, mentaal en fysiek nog veel te verwerken. Zij kunnen belanden in het welbekende zwarte gat. Kracht na Kanker begeleidt mensen na de behandeling weer terug naar zichzelf, zodat zij zich weer krachtig en gelukkig gaan voelen.

Kracht na Kanker inspiratiesessie

Heel de maand februari bieden we kosteloos een 1 op 1 inspiratiesessie aan voor individuen die met kanker zijn geconfronteerd en willen kennismaken met de ondersteuning die Kracht na Kanker biedt. Deze inspiratiesessie wordt zowel fysiek op 1,5 meter afstand (volgens de richtlijnen van het RIVM) als online aangeboden.

Heb je interesse? Meld je dan meteen kosteloos aan voor jouw Kracht na Kanker inspiratiesessie via info@krachtnakanker.com of bel 070 7370392 en plan jouw inspiratiesessie direct in. Je bent van harte welkom op één van onze Kracht na Kanker vestigingen of online.

Print your tickets