Nouveau artikel – Je leven positief oppakken na borstkanker

nouveau-artikel-kracht-na-kanker
Oktober. Borstkankermaand. Met dit jaar als Pink Ribbon-thema ‘borstkanker heeft veel gezichten’. Hoopvol is dat steeds meer vrouwen de ziekte overleven. Toch is je leven ná de behandeling nog vaak een onderbelicht aspect. Kracht na Kanker biedt een nieuw programma om je juist dan weer in balans te brengen: emotioneel, mentaal en fysiek.
Als je een (borst)kankerbehandeling ondergaat draait alles meestal om jou: je wordt met zorg omringd en voelt je veilig. Maar als alles achter de rug is, gaat iedereen al snel weer over tot de orde van de dag, blij dat je het overleefd hebt. Dat kan het begin zijn van een zware, verwarrende periode, want je moet alles nog verwerken en weet je vaak nog geen raad met jezelf, je lichaam en je leven. Het voor velen zeer herkenbare filmpje Het Zwarte Gat illustreert goed hoe eenzaam en zwaar dat kan voelen.

Bekijk de video Het zwarte gat

Echt herstellen

Hoe bouw je jezelf en je leven weer op na deze zware klap voor je systeem? En hoe zorg je dat je écht herstelt en niet alleen probeert om krampachtig weer ‘de oude’ te worden? Herstellen is niet iets wat je er in een paar weken even bij doet om er dan met een opgeluchte zucht een dikke punt achter te kunnen zetten. Maar hoe serieuzer je het vanaf het begin neemt, hoe beter je eruit zult komen. Gelukkig is daar steeds meer aandacht voor, dus je hoeft het niet alleen te doen. Zo is er het programma Kracht na Kanker, dat speciaal is ontwikkeld voor herstellen na (borst)kanker . Samen met jou brengen ze er in kaart wat jij nodig hebt om weer een stevige balans te vinden.

Emotioneel, mentaal en fysiek

Het fijne van de Kracht na Kanker-aanpak zit in het bekijken en behandelen van jou als geheel, omdat ‘borstkanker veel gezichten heeft’.
Met de emotietherapeut verwerk en ontlaad je de vastgezette emoties rondom het ziekte- en herstelproces.
De osteopaat brengt je lichaam tot rust, helpt het herstel van je energiesysteem en lost blokkades en pijn op.
Met de mentale coach ga je jouw toekomst vormgeven waarin je vanuit je vrije zelf keuzes kunt maken.
De coaches en behandelaars hebben ervaring met kanker, gedegen specifieke kennis en begrip van kanker en van het moeizame hersteltraject in al z’n aspecten. Kracht na kanker heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Voorburg en je kunt er binnen 3 dagen terecht voor een intake: 070-7370392.

De Pink Ribbon armband is er weer

Geld voor borstkankeronderzoek blijft altijd hard nodig, met het kopen van de Pink Ribbon Armband steun je vrouwen met borstkanker. Dit jaar is hij ontworpen door Otazu. Een rosékleurig armbandje met 11 rozekwarts stenen. Afgemaakt met 2 rosékleurige balletjes. Bestel er een in de webshop of koop hem bij o.a. Bruna, C&A, Casa, DA, D.I.O. Drogist, Hunkemöller of Jumbo.

Print your tickets