Launchreceptie Kracht na Kanker tijdelijk uitgesteld

Beste relatie,

Onlangs nodigden we je uit voor de launchreceptie voor Kracht na kanker op 8 april. Om met jullie dit mooie nieuwe programma van Unlimited People te delen, en samen het glas te heffen. Dank voor de enthousiaste reacties hierop!

Gezien de huidige ontwikkelingen met het Coronavirus, is dit helaas geen goed moment voor een receptie. We stellen de receptie dan ook uit, en plannen deze opnieuw wanneer dat weer goed en veilig voelt.

Hoe kunnen we helpen de komende weken?

Intakes en waar mogelijk behandelingen gaan gewoon door via Skype of ZOOM.

In een online meeting kunnen we alles vertellen over het programma en wat we mogelijk kunnen betekenen voor jouw organisatie. Dat kun je aangeven via info@krachtnakanker.com of bel 070-7370392, dan plannen we een meeting in.

Iedereen die zijn best doet om het virus te remmen en er het beste van te maken (waaronder alle zorgprofessionals in ons netwerk!) willen we bij deze een hart onder de riem steken. Samen komen we dit te boven!

Met vriendelijke groet,

Team

Kracht na Kanker

 

 

Print your tickets