Uitnodiging launchreceptie – Hef het glas met ons op Kracht na Kanker

In 2020 is Unlimited People gestart met het nieuwe programma ‘Kracht na kanker’. Hef 8 april met ons het glas tijdens de launchreceptie in Voorburg.

Kracht na Kanker is speciaal ontwikkeld voor mensen die na kanker en de oncologische behandelingen in het Zwarte Gat belanden. En steun kunnen gebruiken om daaruit te komen en hun leven opnieuw op te bouwen. Het programma staat voor duurzaam herstel na kanker. Emotioneel, mentaal en fysiek. Met de beproefde holistische aanpak van Unlimited People, een maatwerkprogramma voor deze doelgroep en speciaal getrainde coaches en behandelaars.

Uitnodiging launchreceptie

Dit willen we graag delen en vieren met jou. Daarom organiseren we deze lente een ‘launchreceptie’. Op 8 april 2020 vanaf 16.30 ben je welkom om met ons het glas te heffen op Kracht na Kanker, bij te praten en ons alles te vragen over dit programma en wat we voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen.”.

RSVP

Je bent van harte welkom. Laat je weten of wij op je mogen rekenen en met hoeveel personen je komt? Dat kan met een reactie via het contactformulier op onze contactpagina.

Kracht na Kanker Launchreceptie

Datum: 8 april 2020

Borreltijd: 16.30 – 18:30

Locatie: Unlimited People, Herenstraat 55A, te Voorburg

Print your tickets