Jouw herstel gaat online door via Skype of ZOOM

Jouw mentale, emotionele en fysieke gezondheid staat voorop. De holistische coaching sessies gaan daarom nu online door via Skype of ZOOM. Coach na kanker.

Tijdens het Holistische coaching programma Kracht na Kanker staat jouw mentale, emotionele en fysieke gezondheid voorop. De coaching sessies lopen daarom nu online door via Skype of ZOOM.

Online coaching

De emotietherapeuten en Doorbraakcoaches zitten vanuit huis klaar om jou één op één te begeleiden. Zo kunnen wij elkaar blijven zien en gaat jouw herstel gewoon door, zónder onnodig gezondheidsrisico. We zijn ontzettend dankbaar dat dit met de huidige technologie mogelijk is.

Het is heel mooi om te zien hoe creatief en flexibel Nederland omgaat met deze ongewone situatie. Wat voor mooie initiatieven er ontstaan. We kunnen eindelijk toegeven aan onze vermoeidheid en hebben weer tijd om niks te doen of even de natuur in te gaan. Je ziet het collectief bewustzijn groeien.

Intakes en afspraken vinden nu ook online via Skype of ZOOM plaats. Voel je vrij om contact op te nemen voor meer informatie over het Kracht na Kanker programma. Kracht na Kanker is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Wij beantwoorden graag al je vragen tijdens een persoonlijk gesprek.

Print your tickets